O nama

Džoova domaća poslastičarnica odiše prisnim šarmom nekadašnjih starinskih radnjica u kojima je sve ‘ručno rađeno’. To važi najpre za kolače i torte, naravno! Njih spremaju naše radnice, vrsne domaćice, baš kao u svojoj kući: mute, mese, seckaju i kuvaju na pari…

Naša priča

Izuzetan kvalitet je zaštitni znak naše radnje još od početka 90tih! Tada je poznati automobilski as Džo Perić, koji je obožavao slatko, došao na ideju da ženu kod koje je jeo ‘najbolje torte i kolače na svetu’ zaposli u svojoj radnji. I tako je Džo verovatno prvi u gradu počeo sa proizvodnjom i prodajom domaćih kolača!

Od 2006. porodični posao prešao je u ruke mlađe generacije: tata Džo je vođenje radnje prepustio ćerki Tini i italijanskom zetu. Danas je naš tim mali, ali složan i uigran. Porodična atmosfera u kojoj radimo najbolja je garancija domaćeg kvaliteta koji godinama promovišemo.

Zanimljivosti

Tek da vas podsetimo, radnja u srcu bloka 45, ‘naselju sunca’ s one strane Save, u tri i po decenije postojanja po mnogo čemu je bila prva i neobična.

Davnih 80tih, kada su ovakve privatne ugostiteljske radnje još bile retkost, na famoznim Džoovim palačinkama, pizzettama i sendvičima odrastala su mnoga deca iz ovog kraja.

Jedna mušterija nas je nedavno podsetila da su se palačinke tada jele na ’recke’: ona i njena sestra cele nedelje za užinu dolaze kod Džoa, a mama za vikend dođe da plati ono što su pojele. Ovaj detalj tako sjajno svedoči ne samo o klimi koja je vladala oko naše radnje, već i o celom jednom vremenu.

Ko je bio Džo Perić

Branimir Perić je zaista bio džin – u svakom pogledu. Sa svojih 140 kilograma uvek je imao hendikep – kao da je vozio dvojicu u kabini «mazde» kojom je svojevremeno na trkačkoj stazi dizao točak u vazduh, ali i gledaoce na noge.

Međutim, Džo je vredeo više od jednog čoveka i po neiscrpnom bogatstvu ideja i energiji kojima je otvorio i obeležio sasvim nova poglavlja u istoriji automobilizma na prostorima bivše Jugoslavije.

dzoova poslasticarnica

Naša misija:

Mi radimo s ljubavlju!

Tradicija.
Provereni domaći recepti i decenijsko iskustvo

Kvalitet.
Koristimo samo sveže i kvalitetne sastojke

Porodična atmosfera..
Radimo kao u svojoj kući

Odgovornost.
Poštujemo vas, kao što se volimo i poštujemo međusobno