Torte

Kvalitetni sastojci i pažljiva izrada – to je jedina tajna naših domaćih torti! Sve torte spremaju se po domaćim receptima od jaja, oraha, lešnika ili badema, čokolade, putera, slatke pavlake, svežeg voća, kestena… Obrada sastojaka je prvenstveno manuelna, filovi se kuvaju na pari, a za svaku tortu pojedinačno se mute kremovi i peku ili suše korice. Zato su naše domaće torte idealno rešenje za svaku situaciju kada sebe ili druge želite da počastite ukusnom i kvalitetnom poslasticom.

slika2cc6

Ukoliko vas zanimaju torte za posebne prilike, možete pogledati naše predloge na Pinterestu, naše kataloge dečijih, svadbenih i ukrasnih torti, a možete i da nam pošaljite ili donesite sliku torte kakvu želite.

Neke vrste torti nisu pogodne za dekorisanje fondan masom, a za više informacija pročitajte SASTAV TORTI, ili se konsultujete sa nama.

Minimalna težina torte na 2 sprata je 4 kg, a torte na 3 sprata je 7 kg.


DOLAZE VAM GOSTI? NIŠTA NE BRINITE,
NAŠE TORTE ĆE IM SE SIGURNO SVIDETI!

TORTE SASTAV

EKSELENS

Dve sočne kore od crne čokolade, čokoladni fil kuvan na pari. Dekoracija čokoladna, jednostavna ili svečana. Vrlo zahvalna za dekorisanje fondan masom.

REFORMA

Tri kore sa orasima, čokoladni fil kuvan na pari. Posuta orasima. Pogodna za dekorisanje fondan masom.

PUSLA

Dve sušene kore od belanaca, fil od poparenih oraha i mlečni fil sa jajima kuvan na pari. Dekoracija šlag.

VOĆNA

Dve patišpanj kore, mlečni fil sa jajima kuvan na pari umućen sa slatkom pavlakom, voće po izboru (na primer ananas-kivi-banana ili šumsko voće ili sezonsko voće po izboru). Dekoracija šlag. Ukoliko želite da bude dekorisana fondan masom preporučljivo je da voće bude ukuvano.

ČOKO VIŠNJA

Dve sočne kore od crne čokolade, čokoladni fil kuvan na pari, kuvane višnje. Dekoracija čokoladna, jednostavna ili svečana. Pogodna za dekorisanje fondan masom.

ČAROLIJA

Dve sočne kore od čokolade, sveže voće (šumsko voće, maline ili jagode) čokoladni fil i voćni fil sa pavlakom. Dekoracija čokolada i voćna glazura. Fondan dekoracija po želji.

BOEM

Tri kore od lešnika, mlečni fil sa jajima i čokoladni fil, oba kuvana na pari. Čokoladna glazura po gornjoj površini torte. Pogodna za dekorisanje fondan masom.

KESTEN TORTA

Nepečena posna torta sa tri raznobojna sloja: tamni sloj od čokolade, smeđi od oraha i kestena i beli od slatke pavlake i kestena. Čokoladna glazura.

GRILIJAŠ

Tri kore sa grilijaš (karamelisanim) orasima, čokoladni fil kuvan na pari, posuta seckanim orasima. Pogodna za dekorisanje fondan masom.

MOSKVA ŠNIT

Tri kore od seckanih oraha, fil od žumanaca kuvan na pari umućen sa slatkom pavlakom i pomešan sa ananasom i višnjama. Posuta seckanim orasima. Fondan dekoracija po želji.

BOMBA

Tri tanke čokoladne korice i čokoladni mus. U obliku polulopte. Dekoracija crna i bela čokolada.

ŠVARCVALD

Tri prhke čokoladne kore, fil od kuvanih višanja i slatka pavlaka. Dekoracija šlag i rendana čokolada. Fondan dekoracija po želji.

KAPRI TORTA

Dve sušene kore od belanaca prelivene čokoladom, fil od ukuvanih malina i mlečni fil sa jajima kuvan na pari. Dekoracija šlag.

NUGAT TORTA

Tri sočne kore od oraha, čokoladni fil, mlečni fil kuvan na pari sa lešnicima i tanak sloj slatke pavlake. Dekoracija šlag, posuta rendanom čokoladom i lešnicima. Fondan dekoracija po želji.

VASINA TORTA

Jedna deblja sočna kora sa sitnim orasima poprskana narandžinim sokom, fil sa poparenim orasima i čokoladom, i rendanom narandžinom korom. Dekoracija šlag.

PLAZMA TORTA

Smesa od plazma keksa sa sokom od pomorandže i malo mlečnog krema kuvanog na pari, sa dodatkom seckanih oraha, rendane čokolade, raznobojnih žele bombona, suvog voća, krem bananica, itd (po želji). Dekoracija po izboru.

KINDER TORTA

Jedna kora sa orasima, filovana naizmenično kuglom mlečnog fila sa žumancima i čokoladnog fila, oba kuvana na pari. Dekoracija šlag.

DOBOŠ TORTA

Osam korica od patišpanja, čokoladni fil kuvan na pari. Glazura od šećernog karamela.

ESTERHAZI TORTA

Pet tankih kora od lešnika, mlečni fil sa lešnicima. Glazura od limuna sa karakterističnom esterhazi šarom.

LEŠNIK

Tri kore od lešnika, čokoladni fil kuvan na pari pomešan sa grilijaš (karamelizovanim) lešnicima. Dekorisana seckanim lešnicima i čokoladom.

BEZE

Tri kore od sušenih belanaca, filovane čokoladnim filom kuvanim na pari, slatkom pavlakom i svaka kora posuta seckanim pečenim lešnicima. Čokoladna glazura po gornjoj površini torte, sa strane šlag.