Torte

torte

Torte

Kvalitetni sastojci i pažljiva izrada su jedina tajna naših domaćih torti! Sve torte pravimo po domaćim receptima od jaja, oraha, lešnika ili badema, čokolade, putera, slatke pavlake, svežeg voća, kestena…

Obrada sastojaka je prvenstveno manuelna: filovi se kuvaju na pari, peku ili suše korice. Ne koriste se industrijski instant preparati sa aditivima koji su se toliko odomaćili u savremenom poslastičarstvu. Zato su naše domaće torte idealno rešenje za svaku situaciju kada sebe ili druge želite da počastite ukusnom i kvalitetnom poslasticom.

Dolaze vam gosti? Ništa ne brinite, naše torte će im se sigurno svideti!

Jer mi radimo s ljubavlju!

Ukoliko vas zanimaju torte za posebne prilike možete pogledati galerije fotografija naših torti, naše predloge na Pinterestu, a možete i da nam pošaljite ili donesite sliku torte kakvu želite.

Korisne informacije:

Neke vrste torti nisu pogodne za dekorisanje fondan masom. Za više informacija pročitajte Ukusi

Minimalna težina torte na 2 sprata je 4 kg, a torte na 3 sprata je 7 kg.

Dostava za porudžbine preko 4000 din je besplatna. Dostava za manje porudžbine se naplaćuje 300 din za Novi Beograd, 400 din za Zemun, Stari Grad, Savski venac, Vračar i Banovo Brdo, a 500 din za ostale opštine. Za više informacija pozovite nas – kontakt telefon.